Diari La Veu del País Valencià
Protagonisme de pirotècnics i DJ en la festa de Cap d’Any a València
Fuset ha presentat l’espectacle “que està previst per gaudir en tots els sentits” i vol ser “un alicient en l’estratègia per dotar d’atractius la ciutat durant el Nadal”.

L’AJUNTAMENT DÓNA PROTAGONISME ALS PIROTÈCNICS I DJ VALENCIANS PER A LA FESTA DE CAP D’ANY.

La nit de Cap d’Any, la plaça de l’Ajuntament és convertirà, de nou, en una pista de ball, i el balcó del consistori en una pista de DJ. L’espectacle musical es completarà amb una “il·luminació espectacular” i l’animació d’una pantalla que reflectirà els missatges que la ciutadania envia al món per a contar com celebra València l’acomiadament del 2016 (#campanadesvlc). A més, la pirotècnia Caballer FX “ens farà gaudir enguany de l’espectacle que l’any passat se’ls va vetar”.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha resumit amb estes paraules el protagonisme de pirotècnics i DJ en la festa de Cap d’Any, que l’Ajuntament ha tornat a organitzar “com una aposta estratègica per a completar l’oferta festiva, d’oci i cultural de la ciutat de València” i amb la intenció “de consolidar l’esdeveniment que l’any passat van disfrutar unes 15.000 persones i convertir-lo en un referent més de la nova política festiva de la ciutat”.

“Estem segurs que enguany la resposta ciutadana serà igual o més positiva. L’espectacle ha sigut pensat per a gaudir en tots els sentits, per a totes les edats, per als valencians i valencianes, per als i les visitants, per tal de convertir València en pol d’atracció també l’última nit de l’any”, ha explicat el regidor.

La festa començarà a les 22.45 hores de la nit del 31 de desembre, un quart d’hora abans que l’any passat, i s’allargarà fins a les 1.30 hores del dia 1 de gener, “perquè la gent continue la diversió en sales valencianes. Així actuem com a aliats del sector hostaler i la festa es convertix en motor econòmic per a la ciutat”.

Imatge Cap d’Any
El format de l’espectacle serà semblant al de l’any passat, “amb millores”, entre les quals el regidor ha destacat l’espectacle pirotècnic que es dispararà des del terrat de l’Ajuntament. En este sentit, Pere Fuset ha valorat “molt positivament” el fet que la Subdelegació del Govern haja rectificat “el seu criteri polític de no deixar que es disparara des del terrat. Esta decisió va ser política, i no tècnica ni legal”.

Una altra millora és que s’incrementa el nombre de DJ que hi participen, que pasen de ser 3 a 4. “Compten amb la col·laboració del sector PRODJ, i gaudirem de Kostrok, Boccachico, Miss Yuls i Salva Faus”.

Pel que fa a les característiques tècniques de l’espectacle, Pere Fuset ha subratllat que hi haurà 80.000 watts de so i 70 caps mòbils de llum, efectes especials i pirotècnia, a més de l’esmentada pantalla LED de 12 metres quadrats de màxima resolució.

Pere Fuset ha assegurat que enguany “hi haurà més festa amb menys diners”. En total, l’Ajuntament destinarà a la festa de Cap d’Any un pressupost de 28.986 euros. De la part tècnica i logística s’encarregarà Gamma Sound i la part artística, que inclou l’espectacle pirotècnic, la coordinarà Ivan Labarta.

Per acabar, Pere Fuset ha recordat que l’Ajuntament organitzarà un dispositiu policial i de seguretat igual que el de l’any anterior, que no permetrà l’entrada de vidre a la plaça, i que hi haurà urinaris en diversos punts de la plaça i seguretat per a garantir que no hi haja desperfectes en la zona central de la plaça (pistes de gel, arbre i carrousel).

Comparteix

Icona de pantalla completa