Diari La Veu del País Valencià
Sala Russafa celebra el Nadal amb caldet per al públic i propostes innovadores
Europa Press / València

La Sala Russafa de València celebrarà el Nadal adoptant un curiós costum dels teatres anglesos: abans de la funció, s’oferirà una tasseta de caldo calent als espectadors. També es posa en marxa la campanya ‘Aquest Nadal, regala teatre’, mitjançant la qual s’han creat dos bons de regal amb els quals es podrà obsequiar amb 3 espectacles per a adults per 30 euros o amb 3 funcions per a xiquets per 15 euros.

La tercera iniciativa que arranca aquesta setmana suposa una aposta pels divendres com el dia fort al centre cultural. Els espectadors podran gaudir d’ofertes 2×1 -llançades mitjançant les xarxes socials i newsletter- i del teatrofòrum, una proposta que funciona des de la primera temporada de la sala i que consistix que després de la funció, la sala invita als espectadors a compartir una copa de vi amb l’equip artístic de la companyia per a poder contestar qualsevol dubte sobre el muntatge i intercanviar opinions o reflexions sorgides arran de la representació.

L’objectiu és que el públic “puga sentir-se pròxim als professionals de les arts escèniques i conèixer un poc millor el seu treball, així com tot el que envolta i genera la posada en escena d’un espectacle”, expliquen els responsables de l’espai cultural en un comunicat.

Alhora, en aquest preàmbul nadalenc, Sala Russafa proposa un refugi perfecte per als qui desitgen escapar de l’enrenou comercial, Revolución! que, després d’un breu respir, torna al teatre de Russafa. Es tracta d’una comèdia coproduïda amb Arden i escrita i dirigida per Chema Cardeña.

D’altra banda, amb el suport de la Diputació de València i amb Sala Russafa com a seu, torna Contaria, Festival Teatre per a Xiquets i Xiquetes. En la seua setena edició i coincidint amb el Nadal, ofereix una selecció amb huit de les millors propostes nacionals i valencianes d’arts escèniques per a petits espectadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa