Diari La Veu del País Valencià
Albiol: “Fabra mai haguera d’haver tornat a la Cambra de Comerç”
RedactaVeu / Castelló.

La diputada d’EUPV en Les Corts Valencianes, Marina Albiol, assegura que la societat castellonenca haguera pogut estalviar-se el ridícul i la vergonya de veure un imputat, i després, finalment, un condemnat per la justícia ostentar el càrrec de Secretari General en la Cambra de Comerç i de representant a PortCastelló, tot, amb un sou de 90.000 euros anuals. “Vivim a unes comarques on situacions que semblarien completament esperpèntiques i fora de lloc en qualsevol país mitjanament democràtic, ací succeeixen sense més, i hem de pagar-ho amb el descrèdit i la burla”.

La parlamentària recorda que Carlos Fabra va tornar a la Cambra de Comerç desprès de deixar la presidència de la Diputació de Castelló i del PP provincial al 2011, “Carlos Fabra mai haguera d’haver tornat a la Cambra de Comerç ni a Port Castelló. Resulta increïble que el delinqüent Carlos Fabra, afirme ara, que se’n va per no perjudicar la Cambra de Comerç quan porta desprestigiant a aquestes comarques des de fa anys”.

La diputada afirma que Carlos Fabra ha dimitit solament per les reaccions de protesta de la ciutadania i de les formacions polítiques, que han vist un autèntic escàndol que l’expresident de la Diputació de Castelló, “després de ser imputat pels jutjats, haja sigut condemnat per delictes fiscals a quatre anys de presó i puga continuar exercint tranquil·lament els seus càrrecs a la Cambra de Comerç i PortCastelló”.

Albiol recorda que Carlos Fabra va abandonar la Diputació de Castelló, la presidència del PP castellonenc i la presidència d’Aerocas per decisió pròpia, “mai va ser apartat d’un càrrec pel seu partit, només va abandonar quan va voler o esperonat per la seua situació processal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa