Diari La Veu del País Valencià
Estellés, protagonista d’un nou acte cultural a Burjassot
RedactaVeu / Burjassot.

‘L’any Estellés, una ocasió per a les editorials valencianes’. Amb aquest títol es presenta a Burjassot un nou acte literari i musical en el qual Vicent Andrés Estellés tornarà a ser protagonista de la vida cultural del seu poble.

L’activitat, que va ser ajornada el passat mes de novembre, tindrà lloc aquest dijous 19 de desembre a les 19 hores a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura; una activitat organitzada des de l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot (AVIVA-Burjassot) que commemora el Dia del Llibre Valencià.

Ricard Peris (Andana Edicions) i Manel Alonso (Editorial Germania) conversaren amb la periodista de Burjassot Montse Català sobre el que ha suposat per a les editorials valencianes la celebració de l’Any Estellés, nomenat des de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. En el col·loqui es presentaran també els llibres que les editorials han dedicat a Estellés, dirigits a joves i xicotets: La vida explicada a un nen del veïnat i El somni de Vicent Andrés Estellés, respectivament. Després de la xerrada, Enric Esteve, acompanyat de Manel Chust, interpretarà algunes cançons dels poemes musicats d’Estellés.

Comparteix

Icona de pantalla completa