Diari La Veu del País Valencià
La pilota valenciana estarà en l’Expojove 2013-3014
RedactaVeu / València.

La Pilota Valenciana estarà en la Fira ‘Expojove 2013-2014’. L’any passat van passar més de 245.000 persones. Enrique Castillo tècnic de la Federació de Pilota Valenciana, que va dirigir diferents escoles municipals a la ciutat de València i un especialista de l’Educació Física aplicada als més joves, serà la persona responsable de l’estand de Pilota Valenciana de la Fira i que estarà obert des del 26 de desembre fins al 4 de gener.

L’estand s’ha pogut preparar gràcies a la col·laboració d’empreses com; Clínica Tecma i de la Federació de Pilota Valenciana.

En la present edició es disposarà d’un espai molt més ampli, en total 20 x 15 metres i una zona molt privilegiada per a donar a conèixer la Pilota Valenciana. Al llarg dels 10 dies es realitzaran tallers i es practicaran diferents modalitats com el raspall i el frontó valencià.

Es comptarà amb la visita de llegendes del nostre esport com Paco Genovés, Alvaro, Fageca, Moro, que firmaran autògrafs i es faran fotografies amb els xiquets i xiquetes que acudisquen a la fira.

Comparteix

Icona de pantalla completa