Diari La Veu del País Valencià
EUPV: Els alzirenys paguen dos vegades per l’eterna biblioteca de Bastidas
RedactaVeu / Alzira

EUPV valora molt negativament la gestió del PP i de la sra. Bastidas en la seua eterna promesa de la biblioteca. Finalment, la ciutadania alzirenya ha de pagar a la constructora de la biblioteca quasi 300.000 euros, malgrat haver incomplit tots els terminis, i s’ha beneficiat de tots els terrenys de l’antic Cine Piscina.

“La sra. Alcaldessa ha d’explicar clarament com s’ha passat d’exigir a la constructora de la biblioteca fins a quasi 1,5 milions d’euros per incompliment de contracte a pagar-li quasi 300.000 euros per acabar les obres”, segons Ivan Martínez, regidor d’EUPV a l’Ajuntament d’Alzira.

Per a EU-Alzira, el que malament va començar, malament ha acabat. La política de convenis urbanístics ha dut a uns costos enormes per a la ciutat, i al final s’han hagut de resoldre amb més recursos i diners públics. Després de 8 anys de promeses incomplides i de retards continuats, la biblioteca es pagarà per dos vegades: amb els terrenys donats a la constructora per l’Ajuntament i posant diners per acabar-la, “amb el pretext de l’IVA en el 2011, tot i que el conveni s’havia signat en el 2005”.

Des d’EU “hem defensat la necessitat d’acabar el centre cultural amb gestió directa per part de l’Ajuntament, tot i reclamant els costos i els danys a l’empresa constructora pels retards. I, finalment, demanem responsabilitats a la sra. Alcaldessa per la mala gestió duta tots aquests anys”.

Comparteix

Icona de pantalla completa