Diari La Veu del País Valencià
Fabra gastarà 10.000 euros en una productora per al seu discurs de Nadal
EFE / RedactaVeu / València

El representant socialista en la comissió parlamentària de control de RTVV, Josep Moreno, considera “impresentable” que Fabra vulga utilitzar un altre canal públic quan “encara existeix” una televisió pública valenciana.

Moreno lamenta així mateix que es vulga contractar una empresa privada “quan hi ha 1.600 treballadors de RTVV que cobren al dia quasi 200.000 euros”. Segons el socialista, Fabra “ha decidit convertir-se en motiu de ridícul nadalenc a compte del seu missatge de Nadal per als valencians”.

En la seua opinió, si el president de la Generalitat “vol aparèixer davant els valencians, l’única cosa que ha de fer és llevar eixa carta d’ajust durant uns minuts, soltar el seu discurs de finalització d’any i després tornar-la a posar”.

Per a Moreno, “no existeix cap raó per la qual els valencians hàgem de ser assaltats a la meitat de la programació de TVE”, i ha explicat que la intenció de Fabra és “no utilitzar el temps de desconnexió per a la informació, sinó que se li òbriga una finestra en ‘prime time’ per a intentar tenir més audiència”.

El socialista subratlla, a més, que li preocupa “extraordinàriament” el fet que Fabra “pretenga contractar una productora privada” perquè li grave aquest missatge nadalenc.

Al seu judici, davant la possibilitat que “ni els treballadors de RTVV ni els de TVE es presten a aquesta pantomima”, el president de la Generalitat ha decidit cercar una productora “a qui podria pagar fins a 10.000 euros per, amb prou faenes, uns minuts d’enregistrament”.

Moreno insisteix que espera que aquesta informació “siga desmentida de forma immediata pel mateix Fabra”, i que informe de si aquesta idea la duran a terme amb els treballadors de RTVV i a través del senyal de la televisió pública valenciana.

“Esperem que Fabra no s’atrevisca a sumar al ridícul” del seu entrenador personal i del seu cuiner el d’una productora privada que grave “els pocs minuts del seu míting nadalenc”, ha advertit.

Comparteix

Icona de pantalla completa