Diari La Veu del País Valencià
Edicions del Bullent i El Tempir organitzen la ‘Festa d’aniversari 30+20’
El Tempir / Elx

Celebrar anys sempre és un motiu d’alegria. Però ho és més quan ho fan dues entitats que treballen per la dignificació de la llengua i la cultura dels valencians, perquè estiguen en igualtat de condicions amb la resta de llengües i cultures d’Europa i del món.

Edicions del Bullent i El Tempir han decidit celebrar conjuntament una festa d’aniversari per commemorar els 30+20, és a dir, 30 anys de faena tenaç en el camp de l’edició del llibre en valencià en el cas de Bullent i 20 anys treball a favor de la normalització lingüística de la nostra llengua per part d’El Tempir.

Per això, les dues entitats han decidit unir esforços i organitzar una festa d’aniversari de la millor manera possible amb la col·laboració de Xiquets d’Elx i del Casal Jaume I: pares i fills narraran històries i rondalles centrades en el migjorn valencià i recollides en el llibre Llegendes del Sud del professor universitari i escriptor Joan Borja.

I després, com en tota celebració, hi haurà un pastís que segellarà aquest aniversari perquè Edicions del Bullent i El Tempir facen molts més anys. Per tot això, aquestes entitats us conviden a assistir a l’acte que començarà aquest dijous a les 20.15 hores al Casal Jaume I d’Elx (carrer Sant Jordi núm. 2), en el qual comptaran amb la presència de Joan Borja. “Veniu, escolteu i gaudiu de les narracions fantàstiques que pares i fills ens transmetran. I després tasteu el pastís d’aniversari”.

Comparteix

Icona de pantalla completa