Diari La Veu del País Valencià
Campanya per a derogar la resolució que avança les proves a juliol

RedactaVeu / València

STEPV ha posat en marxa una campanya perquè els centres educatius sol·liciten la derogació de la Resolució publicada ahir al DOCV i que comporta l’avançament de les proves de setembre a juliol.

El professorat rebutja aquesta proposta perquè no està demostrat pedagògicament que siga efectiva, a més d’empitjorar les condicions laborals del professorat. El Sindicat aposta per aplicar mesures preventives per lluitar contra el fracàs escolar durant el curs escolar i no esperar a aplicar-les quan ja és tard, amb el curs escolar acabat. Per començar, s’haurien de reduir les ràtios d’alumnat, disminuir l’horari lectiu del professorat (augmentat pel RD-Llei 14/2012 de Wert) i totes les condicions laborals empitjorades per la política de retallades dels governs valencià i estatal, inclosa la recuperació del 100% del salari retallat des de 2010.

A més, aquesta mesura va acompanyada d’una altra que preocupa molt els centres educatius, com és l’avançament de l’inici de les classes al primer dia hàbil de setembre a partir del curs que ve.

És per això que STEPV ha iniciat una campanya als centres educatius perquè manifesten públicament el rebuig a aquesta mesura i en sol·liciten l’anul·lació, mitjançant un model d’escrit que adjuntem.

Comparteix

Icona de pantalla completa