Joan Baldoví rep el premi 'Azote del Gobierno'

Aquest guardó està organitzat per l'Asociación de Periodistas Parlamentarios. Baldoví dedica el premi als col·lectius que ha donat veu en el Congrés
19 desembre 2013 01:00h
RedactaVeu / Madrid

El diputat valencià de Compromís-Equo, Joan Baldoví, ha tornat a ser guardonat amb el premi 'Azote del Gobierno', que cada any organitza l'Asociación de Periodistas Parlamentarios.

Baldoví va recollir aquest premi anit en un hotel del centre de Madrid. En una gala també van ser guardonats altres parlamentaris estatals.

A banda del diputat suecà, en aquesta categoria, estaven nominats:

Alfred Bosch (ERC)

Cayo Lara (IU)

Soraya Rodríguez (PSOE).

En aquesta ocasió, els cronistes polítics han decidit distingir la tasca “d’un únic diputat valencianista, perdut en la immensitat del Grup Mixt però que, sense el suport d'eixe grup, no seria possible fer la seua tasca”, segons paraules del mateix Baldoví.
 
Així mateix, el parlamentari de Compromís ha volgut dedicar el premi “a tots els col·lectius que han confiat en mi, a totes les entitats que he pogut donar veu en eixe parlament on es deuria escoltar a tothom però que no és així”. Baldoví ha volgut homenatjar amb les seues paraules a les entitats que lluiten contra els desnonaments, a l'associació de víctimes del Metro de València, als treballadors de RTVV o a totes aquelles persones “que creuen en la política com un servei a la societat i que volen una democràcia oberta, participativa i neta de corruptes”.
 
Baldoví també ha volgut reconèixer a totes les persones de Compromís, “que m'ajuden, que col·laboren amb mi, que formem un gran equip que visualitza la nostra coalició en el Congrés i dóna veu a milers de ciutadans i ciutadanes”.
 
El diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista va aprofitar l'absència del president de la cambra baixa, “per a acabar un treball que no em va deixar acabar en un ple”, i després de dir eixes paraules, es va llevar americana, corbata i camisa per a quedar-se amb una samarreta d'agraïment en la qual es podia llegir “moltes gràcies” en català, basc, gallec i castellà.
  

Baldoví avergonyeix a Rajoy i li entrega quatre sobres d'indignació ciutadana en el #DEN2013


next