Diari La Veu del País Valencià
El PP anuncia una moció de censura contra l’alcalde d’Oriola (Els Verds)
EFE / Oriola

A través d’un correu remès des del Grup Popular oriolà, els populars han convocat una roda de premsa per a aquesta vesprada, a partir de les 19,30 hores, en la qual es presentarà “la signatura d’acord de Govern” entre aquesta formació política i CLR.



Segons aquesta convocatòria, a la conferència de premsa assistirà el secretari general del PP valencià, Serafín Castellano, i el president de CLR, Juan Ignacio López-Bas, així com el secretari general dels liberals, Pedro Mancebo, i la presidenta local del PP, Pepa Ferrando.



L’alcalde d’Oriola, Monserrate Guillén (Els Verds), governa en minoria amb 9 edils, tres del seu grup i sis del PSOE, enfront dels 12 del PP, dos de la coalició CLR-Clar (Juan Ignacio López-Bas i Pedro Mosso, tots dos de la primera formació) i els dos edils del Grup dels No Adscrits, Bob Houliston i Asunción Mayoral, qui anteriorment formaven part de la citada coalició.



Oriola, de 96.000 habitants, constitueix fins al moment la ciutat més poblada amb un alcalde dels Verds de tot l’Estat espanyol.

Comparteix

Icona de pantalla completa