Diari La Veu del País Valencià
Renfe anuncia un nou servei Intercity entre Barcelona i València

ACN / Barcelona.

Renfe ha anunciat un nou servei Intercity entre Barcelona i València. De divendres a dilluns aquest tren enllaçarà les dues ciutats amb parada de les principals localitats d’ambdós territoris.

El nou servei suposa un increment de mil places més del Corredor Mediterrani amb mil més durant els caps de setmana. Aquesta nova freqüència entre Barcelona i València està orientada per als clients que es desplacen per motius d’oci, divendres i diumenge de València a Barcelona, i els dissabtes i els dilluns circularà en sentit Barcelona-València amb parada a Tarragona, Salou, l’Aldea-Amposta, Vinaròs, Benicarló-Peníscola, Alcalà de Xivert, Orpesa, Benicàssim, Castelló, Sagunt i València Cabanyal.

Aquest nou servei Intercity es realitzarà amb combois de la sèrie 449 disposant de 258 places i es comercialitzarà amb classe turista.

El tren eixirà de València Nord a les 18.25 hores amb arribada a Barcelona a les 22.35 hores. En sentit contrari el tren unirà les dues ciutats amb eixida de Barcelona a les 10.30 hores i arribada a València Nord a les 14.35 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa