Diari La Veu del País Valencià
Alliberament ‘urgent’ de l’AP-7 davant la perillositat de la N-340
RedactaVeu / Castelló

La diputada d’EUPV en Les Corts Valencianes, Marina Albiol, reclama l’alliberament de l’AP-7 com a solució urgent per als greus problemes de trànsit de la N-340. “Ho Hem defensat sempre, des dels ajuntaments, a Les Corts, al Congrés, mentre els accidents se succeeixen sense que cap govern haja donat cap solució real a la problemàtica”.

La diputada recorda que Trànsit ha instat a evitar la N-340 degut a la seua perillositat, “resulta irònic que al costat de la N-340, en paral·lel, es troba l’AP-7, en unes condicions òptimes, però que no utilitza la gent perquè és de pagament. Però no s’ha fet res per alliberar-la, i pareix que fins 2017, data en què finalitza la concessió no està previst llevar el peatge de l’autopista. Un autèntic escàndol, després de més de deu anys de reivindicacions. Reclamem l’alliberament immediat de l’AP-7 de manera urgent, aquestes comarques no poden esperar més, ja estem farts d’accidents”.

“La nostra formació política prioritza l’alliberament de l’AP-7 front als desdoblaments de la N-340 perquè considerem que aquesta iniciativa resultaria més viable, barata i més eficaç ja que no comportaria crear noves infraestructures de comunicació”, assegura la representant d’esquerres, “però la realitat és que no tenim ni desdoblaments, ni alliberament, ni res de res. La N-340 continua sent un punt negre d’altíssima perillositat com demostren els fets amb els últims i desgraciats accidents”.

Albiol finalitza defensant la necessitat a les nostres comarques d’una autopista lliure de peatges, “l’empresa ja fa temps que va amortitzar la seua inversió, solament la desídia i els interessos particulars dels nostres governants han impedit fer realitat aquesta demanda històrica de Castelló”.

Comparteix

Icona de pantalla completa