FAPA-València dóna suport al Sindicat d’Estudiants en la setmana de lluita per l’ensenyament públic

La Federació creu necessari una actuació conjunta front a la “greu situació de retallades”
4 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
La Federació de pares i mares d’alumnes de València (FAPA-València) s'ha sumat a la segona setmana de lluita convocada pel Sindicat d'Estudiants que començà ahir, amb l'objectiu de mostrar conjuntament, alumnat i famílies, el rebuig de l'escenari actual que viu l'educació pública a Espanya i concretament al País Valencià.
 
Així mateix, expliquen en un comunicat, “dóna suport i anima a les seues AMPA a participar en la manifestació convocada per la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic per al pròxim dissabte 9 de febrer”.
 
FAPA-València creu necessari una actuació conjunta front a la “greu situació actual de retallades i desmantellament que està sofrint l’educació pública com a servei públic fonamental”.
 
En aquest sentit, la federació de pares al costat dels estudiants exigeixen el cessament del Ministre Wert, la retirada de l'avantprojecte de la LOMQE, la paralització de les retallades i del desmantellament de l'escola pública i l'obertura d'un procés de diàleg amb tots els sectors de la comunitat educativa per aconseguir d'una vegada la qualitat de l'educació pública.
 
next