Diari La Veu del País Valencià
El torneig de l’elit de la pilota conclou al trinquet Pelayo de València
RedactaVeu / València

‘La Catedral’ de la pilota valenciana, el trinquet Pelayo de València, acollirà aquest dissabte la disputa de la gran final del VII Trofeu de Mestres-Gran Premi SabadellCAM, el torneig de l’elit de la modalitat d’escala i corda. Els aspirants al títol són Soro III i Dani així com Víctor, Félix i Tomás II (17.30 hores).

La de hui serà una vesprada especial al Pelayo ja que també s’ha programat un merescut homenatge a tres de les figures més importants de la història recent de la pilota, cas de Grau, Solaz i Tino, retirats des de fa un temps de la pràctica professional. A més, abans de la final també s’atorgarà el premi de nou encuny ‘al jove pilotari més destacat’. La incògnita sobre qui ha recaigut el guardó es desvetllarà demà.

Tornant a la final del Trofeu de Mestres-Gran Premi SabadellCAM, els dos equips arriben a la partida definitiva després d’haver superat les semifinals d’una manera brillant. Víctor i els seus companys van ser els primers a aconseguir un lloc en la final després de derrotar a Genovés II, Raúl i Carlos per un ajustat 60-50. En la partida els dos equips van oferir el millor del seu repertori.

Per la seua banda, Soro III i Dani han deixat en el camí un trio tan poderós com el compost per Álvaro, Javi i Héctor, que va cedir pel tempteig de 60 a 55. Del desenvolupament de la partida n’hi ha prou amb assenyalar que la mateixa va ser una de les millors que s’han presenciat en aquest any 2013.

La final del VII Trofeu de Mestres-Gran Premi SabadellCAM serà retransmesa en diferit per Levante TV el diumenge a partir de les 16 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa