Diari La Veu del País Valencià
Que el servei de radiologia de l’Hospital Provincial continue sent públic
Redactaveu / Castelló

La diputada d’EUPV en Les Corts Valencianes, Marina Albiol, té previst presentar una Proposició No de Llei en Les Corts Valencianes per impedir la privatització del servei de radiodiagnòstic i radiologia de l’Hospital Provincial de Castelló. “El PP té un pla ben definit, la privatització de la sanitat pública, trosset a trosset, però a la llarga, fer negoci a costa de la nostra salut”.

La parlamentària a més, ha assegurat que els arguments esgrimits pel Partit Popular per privatitzar aquest servei són del tot falsos, “amb les dades que tenim a la mà, ningú pot dir amb un mínim de serietat que la privatització comporta un augment en la qualitat del servei i molt menys un disminució en la despesa, i no ho dic jo, ho diu el Tribunal de Comptes”.

“Tot el contrari, aquest atac contra la sanitat pública tindrà efectes negatius en la qualitat de l’atenció i resultarà molt més car”, assegura la representant d’esquerres, “això mateix és el que denuncia el Col·legi de Metges i el que hem pogut i observar en altres hospitals que han sofert operacions d’aquest tipus o similars”.

Albiol denuncia que darrere d’aquestes actuacions de privatització no està la millora de la sanitat, sinó la defensa d’interessos particulars de determinades empreses de la salut, “tot es redueix a guanyar diners amb la nostra salut, eixa és la seua prioritat. Nosaltres defensem una sanitat pública, de qualitat i gratuïta, en aquest sentit sempre ens tindran en contra i així ho farem en Les Corts Valencianes on demanarem als grups parlamentaris un posicionament rotundament en contra de la privatització de serveis a l’Hospital Provincial”.

Comparteix

Icona de pantalla completa