Diari La Veu del País Valencià
Soro III i Dani s’imposen en el Trofeu de Mestres SabadellCAM
RedactaVeu / València

El VII Trofeu de Mestres SabadellCAM ha finalitzat aquest dissabte al trinquet Pelayo amb victòria per a Soro III i Dani contra Víctor, Félix i Tomàs II per 60-55. La catedral de la pilota valenciana ha registrat un ambient de luxe per a una cita especial, que podria haver caigut d’un o un altre bàndol. La posició de Soro III en l’últim joc, quan ha ocupat el dau, ha sigut determinant en el desenllaç.

La parella ha començat dominant la partida i fent bons els pronòstics que els han convertit en favorits en les apostes inicials de la càtedra. Així, han anotat els tres primers jocs sense resposta del trio (30-15), i han mantingut l’avantatge més endavant (40-25 i 50-35). Tant Soro III com Dani s’han mostrat en el tram inicial perfectament compenetrats i, de fet, han tombat diversos jocs en els quals el trio ha disposat de val per a guanyar algun parcial més. En un xoc de màxima tensió, han sabut anotar els quinzes en el moment oportú.

En el 50-35 ha començat la remuntada de Víctor i els seus que oferiria un final de partida emocionant. Gràcies al bon fer de Félix i Tomàs II en atac, la contesa s’ha igualat a 50. En aqueix moment, Soro III, en el dau, ha tret una pilota nova que li ha donat el 55-50 amb facilitat. Des del rest ha patit més, i ha permés la igualada a 55. Però en l’últim parcial ha tornat a traure la pilota del joc anterior, i gràcies a la seua major potència, s’ha emportat el triomf amb certa facilitat.

Reconeixement a tres grans

En els moments previs a la gran final, la família de la pilota valenciana ha reconegut la trajectòria de tres grans pilotaris sorgits, precisament, de la pedrera de Pelayo: Grau, Solaz i Tino. Els han lliurat obsequis representants dels pilotaris, de la Federació de Pilota Valenciana, de Val Net i, en conjunt, de l’Ajuntament de València i SabadellCAM, copatrocinadors del torneig.

L’Ajuntament de València ha lliurat també un nou guardó, el de millor pilotari jove de l’any, que ha anat a parar a les mans de Rodrigo de Benidorm, l’escaleter que més ha progressat en 2013.

Comparteix

Icona de pantalla completa