Diari La Veu del País Valencià
Agermana’t per a consolidar en 2014 LA VEU, el diari digital del País Valencià
Queden pocs dies per finalitzar el 2013 i LA VEU complirà el seu 1r aniversari d’estar amb vosaltres cada dia des de les 00.00 h del passat 1 de gener. Actualitzar el diari cada dia és una aventura comunicativa impressionant.

Per una part, la informació i l’opinió que aportem diàriament des de la redacció de LA VEU, i per altra banda, la vostra participació activa i directa, són fonamentals per fer possible el mitjà d’àmbit territorial de País Valencià, líder en llengua pròpia, que connecta totes les comarques valencianes, i que ens relaciona amb normalitat amb la resta de territoris de la nostra àrea lingüística.

Darrere del diari que podeu llegir i consultar, està l’equip humà que el fa possible i que l’actualitza cada dia, set dies a la setmana. L’equip de LA VEU està format per periodistes, correctors, tècnics i comercials, que necessiten el vostre agermanament com a font essencial d’ingressos. Necessitem la vostra ajuda per a no dependre exclusivament de les aportacions de l’àmbit empresarial i institucional, per fer viable econòmicament el diari, per fer possible la creació de llocs de treball en 2014 i perquè els nostres professionals puguen aspirar a tindre un sou digne.

Treballarem amb esforç per fer possible LA VEU en 2014.

Apuntat al repte, i fes-te de LA VEU, la teua, la de tots!

Equip de LA VEU

Comparteix

Icona de pantalla completa