Diari La Veu del País Valencià
La 72 de València reparteix 4 milions de la Grossa en dècims en finestreta
EFE / València.

Els quatre milions d’euros de la Grossa de Nadal, el 62.246, repartits per l’Administració de loteria número 72 de València, han sigut “dècim a dècim” a través de finestreta, segons ha assegurat l’administradora, Amparo Valero.

Valero ha destacat que és la primera vegada en la història d’aquesta Administració, situada en el número 72 de l’Avinguda de Pérez Galdós de València, que reparteix una Grossa del Sorteig de Nadal.

L’administradora ha assegurat estar “molt contenta” per haver pogut repartir “dècim a dècim” el premi, encara que ha assegurat desconèixer les persones que els han adquirit, ja que és un número que no tenia cap abonat.

Fins a l’administració, on han obert diverses botelles de cava per a celebrar la Grossa, s’han acostat diverses persones per a interessar-se pels noms dels premiats. “Esperem que vinga algun agraciat”, ha dit l’administradora.

“Tenim molta alegria perquè guanyem tot i que Hisenda es quede amb el 20%, Hisenda som tots”, ha afirmat Amparo Valero.

El premi s’ha donat a conèixer a les 10.46 hores, en la quarta taula, i ha sigut cantat per Joel Fernández i Andrea León de Guevara.

El número també ha sigut venut a Manises i en altres localitats com Quintanar de l’Ordre (Toledo), Sanlúcar La Major (Sevilla), Leganés (Madrid), Avilés (Astúries), Barcelona, Palència, Mondragón (Guipúscoa), Huelma i Bailén (Jaén), Madrid i O Rosal (Pontevedra).

Comparteix

Icona de pantalla completa