Diari La Veu del País Valencià
Un magnat de Singapur ofereix 400 milions d’euros pel València CF
EFE / València

Salvo no va desvetlar el muntant de l’operació, encara que algunes fonts el xifren en uns 400 milions d’euros, i va agregar, en la conferència de premsa convocada amb urgència hores abans del partit València-Reial Madrid, que la data proposada per Lim es deu al seu desig d’arribar abans del tancament del mercat de fitxatges del 30 de gener, ja que vol reforçar l’equip amb una inversió que oscil·larà entre els trenta i quaranta milions.

“Aquesta és la millor solució per a totes les parts: club, Fundació València CF, Bankia i la Generalitat” va explicar Salvo, qui va assenyalar que la idea inicial era tancar l’operació en una setmana, però que Bankia, per les seues condicions com a banc en l’actualitat, va demanar entre quatre i sis setmanes perquè havia d’escoltar més ofertes.

Preguntat sobre l’oferta concreta de Lim, Salvo va assenyalar que suposava “una barbaritat”, però no va especificar la xifra per no influir en les negociacions. El president va explicar que l’assumpte, després de notícies aparegudes en les últimes hores en diferents mitjans de comunicació, era prou important com per a transmetre des del club una versió oficial als aficionats, accionistes i al valencianisme en general.


“No ens sembla ni adequat, ni correcte que la compra vinga d’un fons de cabdal-risc que treballe a mitjà termini amb especulació immobiliària”, va continuar. Salvo també va explicar que Lim va estar recentment a València i es va reunir amb el consell d’administració del club i el president de la Fundació València CF, Aurelio Martínez.



“Ens va fer una proposta global que ho cobria tot i també visitàrem el president de la Generalitat, Alberto Fabra. Les sensacions que transmet Lim li van semblar extraordinàries al president perquè és algú amb cara i ulls que vol un club de futbol”, va agregar Salvo.



Va recordar que la proposta permetria liquidar els deutes de la fundació i el club amb Bankia, la inversió de molts milions i de forma immediata en el primer equip, que passaria a ser “més competitiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa