Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent aprova el calendari laboral dels funcionaris locals
En la reunió de la Mesa General de Negociació Comuna, celebrada el passat dia 23, es va aprovar per unanimitat el calendari laboral 2016 de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig. A més, la celebració del dia de Santa Rita s’ha fixat per al 20 de maig.

També per unanimitat es va aprovar l’horari d’estiu per als treballadors municipals, que va de l’1 de juny al 30 de setembre. L’acord contempla que els 30 minuts diaris que es redueixen al final de la jornada, “seran recuperables segons ELS criteris establits per la Comissió de Seguiment i Interpretació del vigent Acorde-Conveni”.

Així mateix, ajuntament i sindicats han aprovat, la reducció de la jornada de nou hores al llarg dels dies de les Festes Patronals i de Moros i Cristians, i de sis hores en les Fogueres. Són en total 15 hores que també serien recuperables a criteri de la Comissió de Seguiment i Interpretació.

Respecte de l’oferta d’ocupació pública, en promoció interna, s’han aprovat dues places de Tècnic de Gestió d’Administració General, una per a l’ajuntament i una altra per al Patronat Municipal d’Esports.

La regidora de Recursos Humans, Auxi Zambrana, presideix la Mesa General de Negociació Comuna, de la qual també formen part el regidor d’Hisenda, Alberto Bevià; el regidor de Cultura, Ramon Leyda, i el regidor de Presidència, Manuel Martínez. Per part sindical, han participat en la reunió UGT, CCOO, SPPLB i SESV.

Comparteix

Icona de pantalla completa