Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent del Raspeig organitza un esdeveniment zombie
El regidor de Joventut, Javier Martínez, ha presentat aquest matí en roda de premsa l’esdeveniment “Last Day Zombie”, que tindrà lloc a Sant Vicent el dissabte 30 d’abril. “Es tracta d’una activitat d’oci alternatiu i de cost zero per a l’ajuntament”, va ressaltar Javier Martínez que va explicar que s’espera que participen un miler de persones. S’estima que la despesa mitjana de cadascuna d’elles està en 20 euros per persona, “la qual cosa repercutirà en el comerç local”.

A més, la publicitat que s’està realitzant a través de les xarxes socials de la competició zombie, “serveix per a promocionar la ciutat a través d’internet”.

La Regidoria de Joventut facilita l’accés a aquells espais públics, com a edificis i parcs, que s’utilitzaran el joc. Setmanes arrere es va realitzar una visita als espais seleccionats. “No podem explicar què llocs són, ja que els inscrits no poden saber amb anticipació on cal disputar les proves. Serà sorpresa”.

Sebastián Gómez, de l’empresa organitzadora, va dir que l’aforament està limitat a 1.000 persones. “Ara hi ha inscrits prop de 850, així que cal donar-se pressa per a poder participar”.

En el joc hi ha dos tipus de participants, els zombies i els supervivents. El preu de la inscripció és diferent segons el tipus de personatge que es vulga interpretar en aquest “real *game”. El joc consisteix a sobreviure als morts vivents, que tenen com a missió acabar amb els supervivents. Tots dos han de superar proves que es duen a terme en tota la ciutat, amb el que les carreres i l’espai recorregut seran molt amplis. Començarà a les 23 hores de dissabte 30 d’abril i finalitzarà sobre les 7 del matí del diumenge. La recepció dels jugadors serà a partir de les 17.30 h.

Podeu fer les inscripcions ací.

Comparteix

Icona de pantalla completa