Diari La Veu del País Valencià
El gelater Mario Masiá és triat president d’honor de la Mostra Sant Vicent 2016
El gelater Mario Masiá, Campió d’Espanya de Gelats Artesans, ha sigut triat president d’honor de la Mostra Sant Vicent 2016, que han presentat aquest matí en roda de premsa l’alcalde de Sant Vicent, Jesús Villar; la regidora de Comerç, Asunción París, i el president del Comitè Organitzador, José Ramón Gomis. Mario Masiá prové d’una família de gelaters artesans. Capità de l’equip espanyol que ha quedat subcampió de la Copa del Món de Gelateria 2016, Mario Masiá ha donat les gràcies “per haver pensat en mi, una persona d’aquest poble”.
En to divertit va somriure en dir “desig que faça molta calor en la Mostra perquè es consumen molts gelats”.
La regidor de Comerç, Asunción París, va explicar que des de setembre s’està treballant en l’organització de la Mostra Sant Vicent, “perquè siga tot un èxit i els seus resultats siguen molt positius”. Tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig. Enguany estrena nova localització, ja que els expositors se situaran en el Parc El Torrent i en el carrer Ric Turia. Amb aquest canvi, la Mostra guanya en àrees d’esplai i zones verdes.
En total són 69 expositors, que ocuparan una superfície de 31.000 metres quadrats. Del ram de Comerç i Serveis, són 32 expositors; de Serveis, 14; Associacions, nou; Indústria, set, i tres d’organismes oficials. Asunción París ha assenyalat que una altra de les novetats és la instal·lació d’un àrea d’Hostaleria. “És una zona de tapeo on es podran degustar tapes i begudes i on es podrà fer una parada tranquil·la en la visita a la Mostra”. En aquesta zona situada a l’interior del Parc El Torrent i en la qual participen quatre establiments de la localitat, hi haurà música en viu així com degustacions i estarà oberta fins a la una de la matinada.
Com a activitats complementàries hi haurà una exhibició-simulacre de bombers (dia per determinar) i un concurs caní, el diumenge 8 de maig.
El president del Comitè organitzador ha ressaltat que s’han millorat les condicions de participació. “Es pot acudir a la Mostra amb un espai de 9 metres quadrats per tan sol 81 euros, perquè crèiem que el preu no havia de ser un fre”. José Ramón Gomis ha ressaltat que en aquesta edició ha augmentat el nombre d’empreses locals, un dels objectius prioritaris i fonamentals. “Sense explicar la venda no sedentària, la participació local suposa el 80%”.
En la roda de premsa també han estat presents altres membres del Comitè Organitzador de la Mostra Sant Vicent 2016, com són Juan Gran, Jaime Selva, Ignacio Berenguer, Sandra Belló i Julia Colomina.

Comparteix

Icona de pantalla completa