Diari La Veu del País Valencià
L’esdeveniment zombie beneficia l’hostaleria de Sant Vicent
La celebració del Last Day Zombie a Sant Vicent ha sigut un èxit de participació, més d’un miler d’inscrits, i de diversió. També per al sector de l’hostaleria. Aquesta activitat ha tingut una repercussió molt positiva en l’oci de Sant Vicent, “els propietaris de bars i cafeteries estan molt contents ja que els participants van consumir en els locals que van trobar al seu pas”, ha afirmat el regidor de Joventut, Javier Martínez. A més, explica l’edil, ha sigut una oportunitat excel·lent perquè els participants que procedeixen d’altres localitats coneguen l’hostaleria i diferents punts de Sant Vicent.
Els participants van realitzar proves a l’entorn de la plaça Juan Pablo II, del parc Juan XXIII, de la plaça Hort dels Lleons, de la plaça el Baixador, etc. L’acció també va transcórrer en edificis com el Casal Jove del carrer Balmes, el Centre de Recursos Juvenils els Molins, el pàrquing de la plaça del Pilar i els baixos de l’Ajuntament. Martínez, ha valorat l’esdeveniment com “un èxit de participació i de diversió, un esdeveniment nou a cost zero per a l’Ajuntament”. L’edil ha avançat que l’any que ve segurament “es repetirà l’experiència”.
El Last Day Zombie és un joc d’acció, pertanyent al gènere Real Game. Els participants van haver de superar 16 proves que va començar en la plaça de l’ajuntament amb el control de participants. L’última prova del joc es va realitzar a l’interior aparcament de la plaça del Pilar sobre les 6 del matí.

Comparteix

Icona de pantalla completa