Diari La Veu del País Valencià
Trobades amb la dansa de Sant Vicent del Raspeig
L’Auditori del Centre Social de Sant Vicent es va omplir dimars 24 de maig a la vesprada per a presenciar l’espectacle “Trobades amb la dansa”, protagonitzat per 160 alumnes del Conservatori Professional de Dansa José Espadero d’Alacant i del Conservatori Elemental de Sant Vicent. La regidora d’Educació, Begoña Monllor, ha destacat que va ser “un espectacle molt interessant per la qualitat de les actuacions que demostra el progrés dels alumnes”.

Els espectadors van presenciar peces de ball contemporani, clàssic i espanyol. Els alumnes sanvicenters van exhibir coreografies creades per les seues professores Eva Arcacia i Yolanda Alonso, així com el vestuari d’aquest curs acadèmic. Van assistir a l’acte els equips directius dels centres i de les associacions de Pares i Mares d’Alumnes.

Les activitats del conservatori sanvicenter continuaran durant el mes de juny amb l’audició de cinc alumnes del Màster de Piano del centre alacantí, que tindrà lloc en l’Auditori Centre Social el 8 de juny. En aquest mateix espai, el 29 de juny, actuaran els 15 estudiants que participen en el Concurs de Joves Intèrprets.

Comparteix

Icona de pantalla completa