Diari La Veu del País Valencià
Inscripció per a l’escola d’estiu del Conservatori de Música i Dansa
El Conservatori de Música i Dansa de Sant Vicent i l’Associació de Mares i Pares (AMPA) proposen a xiquets i joves entre 3 i 14 anys, un mes de juliol replet d’activitats de ball i música amb la primera edició de l’Escola d’Estiu. Les famílies interessades tenen de termini fins al dia 15 de juny per a realitzar la inscripció.
L’Escola d’Estiu es durà a terme en dos torns de quinze dies. El primer d’ells tindrà lloc entre l’1 i el 15 de juliol, mentre que el segon abasta del 16 al 31 de juliol. El preu de cada quinzena és de 100 euros per als alumnes de l’Associació de Mares i Pares del Conservatori i de 120 euros per a la resta.
Cada dia, de dilluns a divendres, els xiquets entraran a les 9 del matí i acabaran a les 2 de la vesprada. Les famílies que necessiten un horari especial, pagant un suplement de 25 euros, tindran l’opció de portar als seus fills a les 8 del matí i de gaudir de servei de menjador de 2 a 4 de la vesprada per 60 euros.
Els alumnes prendran part en un programa impertido per professors qualificats, que contempla coreografies, tallers de maquillatge, teatre i jocs, tot orientat a l’ensenyament de diferents gèneres de ball com el ballet clàssic, les danses urbanes, el flamenc i els musicals. A més, cada divendres, els alumnes demostraran tot l’après durant la setmana en una actuació oberta al públic. Per a participar en l’escola d’estiu no es precisa tenir coneixements ni experiència en el ball o la música.
Els interessats poden obtenir més informació en les oficines de l’AMPA del Conservatori de Música i Dansa, tots els dies de 16:30 a 19:30, o cridant al telèfon 666 099 369. També escrivint al correu electrònic [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa