Diari La Veu del País Valencià
El Conservatori de Sant Vicent acomiada el curs
En la recta final del curs, el Conservatori de Sant Vicent ha programat tres actuacions per a gaudi dels afeccionats a la música i a la dansa. En la primera d’dobles eles, demà dimecres 8 de juny, tres alumnes del Màster de Piano del Conservatori Superior de Música d’Alacant ofereixen en l’Auditori del Centre Social una audició als 19:30 hores, en la qual interpretaren algunes obres del Romanticisme. L’edil d’Educació, Begoña Monllor, ha explicat que aquest concert forma part de l’acord entre els dues conservatoris per a la formació dels seus estudiants que és va signar a l’inici d’aquest curs.

Dijous, a les 20 hores, 120 alumnes del Conservatori Elemental de Dansa de Sant Vicent celebraren el seu Festival de finalització de Curs en el Paranimf de la Universitat d’Alacant, posaren en escena un espectacle compost per 17 coreografies creades per els professores Yolanda Alonso i Eva Arcacia. L’Orquestra de Vent del Conservatori Professional, sota la direcció de Fermín Ivorra, posarà música als tres últimes peixos del progama.


Dimecres 29 de juny tindrà lloc el XIX Concurs Joves Intèrprets, en els modalitats de música de cambra i solista, en el qual està prevista la participació de 31 músics del Conservatori Professional Vicente Lillo Cánovas. La regidora Begoña Monllor ha afirmat que aquest certamen te com a objectiu premiar el talent musical i l’esforç dels estudiants durant el curs. Els participants interpretaren una obra de lliure elecció que no haurà de superar els 15 minuts. Els guanyadors és repartiran 1.050 euros en premis dels quals 400 seran per al primer classificat; 300 per al segon, i 200 euros per al tercer. També hi ha un accésit de 150 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa