Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent – Cursos per a aprendre a muntar amb bicicleta
La Regidoria de Medi ambient comunica que el taller “Aprèn a muntar amb bici: iniciació” previst per a juny, s’ajorna a setembre. La regidora de l’àrea, Nuria Pascual, explica que l’horari disponible per a aquest mes no era l’adequat a causa de les altes temperatures que s’estan registrant.

“Hem preferit ajornar-ho a setembre, doncs disposarem d’un horari més ampli”, assenyala Nuria Pascual, que a més va incidir que coincidirà amb les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que va sorgir a Europa en 1999 i que cada any se celebra del 16 al 22 de setembre, realitzant activitats per a promocionar la mobilitat sostenible.

D’aquesta manera, al setembre s’impartiran les dues edicions d’aquest reeixit curs, un d’iniciació, dirigit a adults, al que s’apunten moltes persones que no han tingut oportunitat d’aprendre a anar amb bicicleta de xicotets. I un altre de perfeccionament, adequat per a aquells adults que encara sabent, desitgen guanyar confiança en el seu ús, de manera que podran circular amb més seguretat per la ciutat.

L’objectiu d’aquests tallers és promoure l’ús de la bicicleta com un mitjà de transport sostenible.

Comparteix

Icona de pantalla completa