Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent ja té Bellea del Foc 2016
L’alcalde Jesús Villar i la regidora de Festes, Asunción París, van assistir, el dissabte, a l’acte de Proclamació de la Bellea del Foc i de les seues Dames d’Honor, que va tenir lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant. El primer edil va imposar les bandes que acrediten Rosana Carmona i Carmen Morillo com Belleas del Foc 2016, adulta i infantil respectivament. El president de la Federació de Fogueres i Barraques, David Álvarez, va fer el mateix amb Jéssica Barceló i Ana Belén González, les dames de Rosana, i amb les xiquetes Ainhoa Mascaraque i Ana Manzaneque, les dames de Carmen.
Villar va felicitar les noves representants de la Festa de Fogueres i Barraques, a les quals va lliurar el certificat acreditatiu del seu càrrec. La regidora responsable de l’àrea els va donar l’enhorabona i també a la Federació per l’organització de l’esdeveniment que “va ser bonic i emotiu”.
Aquest acte fou organitzat per la Federació de Fogueres i Barraques i va comptar amb l’assistència de diversos membres de l’equip de govern de l’Ajuntament i de la corporació municipal, així com amb la de les entitats festeres locals i d’altres punts de la província.

Comparteix

Icona de pantalla completa