Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent estableix un acord sobre el concurs de paelles
L’Ajuntament de Sant Vicent i la Federació de Fogueres i Barraques s’han reunit aquest matí i han arribat a un acord sobre el lloc de celebració del Concurs de Paelles, convocat per al diumenge 3 de juliol. En la reunió han participat l’alcalde Jesús Villar; l’edil de Festes, Asunción París, la de Medi ambient, Nuria Pascual, i el president de la Federació de Fogueres i Barraques, David Álvarez.
L’edil de Festes, Asunción París, ha assenyalat que està prohibit encendre i mantenir foc en el parc del Torrent, per la qual cosa les paelles es cuinaran en l’exterior, en el carrer Ric Ebre.
A l’interior de parc es durà a terme la jornada de convivència, les activitats de la qual estaran subjectes al compliment de l’Ordenança municipal. En aquest sentit, la regidora de Medi ambient, Nuria Pascual, ha ressaltat que la Federació de Fogueres i Barraques, com a organitzadors que són, han de prestar especial vigilància perquè ningú es banye en la font ornamental, doncs contenen productes químics que poden ser nocius per a la salut. Així mateix, són responsables de la neteja posterior del parc i han de garantir la seguretat en el recinte. El president de la Federació de Fogueres i Barraques s’ha compromès a contractar seguretat privada per a assegurar, sobretot, el compliment de la prohibició del bany en la font i vetlar pel bon desenvolupament dels actes festius.
Nuria Pascual ha destacat que el parc del Torrent és una important zona verda de la ciutat i que de la cura i neteja que es realitze dependrà que s’autoritze de nou el seu ús.

Comparteix

Icona de pantalla completa