Diari La Veu del País Valencià
Una nit amb cavalls a Sant Vicent
Aquest és el nom de l’activitat organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Sant Vicent del Raspeig en el qual es donaran cita 30 genets professionals i aficionats amb els seus cavalls que practicaran les disciplines d’equitació com a alta escola, domatge clàssic, domatge vaquer, disciplina lliure i també carrusels formats per xiquets i adults de diversos centres eqüestres de la província. L’activitat es durà a terme a partir de les 21.30 hores del dissabte que ve, 9 de juliol, en el solar de Marialice (enfront de l’institut Canastell), amb entrada lliure.
Una nit amb cavalls és un esdeveniment organitzat pel Patronat Municipal d’Esports i que compta amb l’assessorament tècnic dels especialistes Cristian Garillo, Noel Moreno i Pepe Garví.
Per a l’especialista hípic Cristian Garillo, “serà una vetlada estupenda on es veurà el mestratge i espectacularitat dels exercicis que realitzen els genets amb els seus cavalls”. Garillo destaca “la participació principalment de genets pertanyents a les hípiques de voltants i alguns d’ells xiquets que practiquen aquest esport que posseeix una gran formació de desenvolupament personal”.
Per a l’edil d’esports, José Luis Lorenzo, “l’equitació és un esport d’una gran bellesa que no és conegut pel gran públic. Potenciar aquest tipus d’esdeveniments és apostar per la diversitat dins de l’esport”. L’entrada és gratuïta i l’edil anima a la participació, “el dissabte serà un bon moment per a acostar-se per Marialice i gaudir d’una estona agradable en família”.
Durant la vetlada hi hauran diversos sorteigs per part de cases de pinsos i hípiques i es regalaran ferradures per a xiquets.

Comparteix

Icona de pantalla completa