Diari La Veu del País Valencià
Èxit d”Una nit amb cavalls’ a Sant Vicent
Èxit de participació en “Una nit amb cavalls”, activitat organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Sant Vicent del Raspeig juntament amb els especialistes hípics Cristian Garillo, Noel Moreno i Pepe Garví. L’exhibició hípica celebrada en el solar de Marialice, enfront de l’institut Canastell, va comptar amb la presència de 30 caballistes que muntats a cavall van practicar les disciplines d’alta escola, domatge clàssic, domatge vaquer, disciplina lliure i carrusels.
Centenars de persones gaudeixen d’una nit amb cavalls
Per a Cristian Garillo la nit va ser “molt especial” i agraeix al Patronat Municipal d’Esports el suport a aquest esport minoritari “ja que ens resulta molt dificil eixir de les cases hípicas per falta de suport”. Garillo va destacar el “bon ambient entre el públic i els caballistas congregats”.
L’esdeveniment va servir perquè xiquets i joves que estan en fase de formació en aquest esport vagen adquirint experiència en concursos d’aquest tipus. El públic sanvicentero va respondre situant-se al voltant de tot el perímetre que envoltava a la pista, i aplaudint les actuacions, moviments i passos realitzats pels caballistes.
Per al regidor d’esports, José Luis Lorenzo, “va ser una vetlada perfecta on els més xicotets van poder gaudir i muntar-se en els cavalls, i on vam poder comprovar el treball tècnic que hi ha darrere de les diferents disciplines de l’esport eqüestre”.
Els trofeus i premis van ser lliurats per l’alcalde Jesús Villar i per l’edil d’esports José Luis Lorenzo.

Comparteix

Icona de pantalla completa