Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent del Raspeig – ‘Estiuejar-te’

‘Estiuejar-te’ és una iniciativa de la Regidoria de Cultura que proposa entre el 6 i el 28 d’agost una programació d’activitats per a tota la família amb actuacions de teatre, cuentacuentos i una batukada participativa. El regidor de l’àrea, Ramon Leyda, ha explicat que “aquestes activitats cobreixen una demanda d’esdeveniments en l’època estival on la ciutadania vol gaudir d’espectacles i actuacions a l’aire lliure”.

Leyda ha dit que aquestes actuacions tenen lloc tots els caps de setmana en la seua majoria en l’Auditori del parc del Torrent, i també en el barri Santa Isabel. “Seguim obrint espais per a l’activitat cultural en diferents zones del municipi”.
La primera actuació tindrà lloc el dissabte 6 en el barri Santa Isabel amb un espectacle musical, “L’Oncle Guai”, a càrrec de Michael: Home Orquestra. El parc El Torrent acollirà la resta de les actuacions. El diumenge 7 la companyia Factor Oníric escenificarà l’obra “Brais i el Bosc Màgic”. Una setmana després, l’associació sanvicentera Funktasia realitzarà una funció de teatre d’improvisació amb el nom de “Improtozoos” i que proposa un espectacle interactiu entre artistes i el públic.
Aprofitant que el dilluns 15 és festiu nacional també hi haurà Estiuejar-te. Dins de la mateixa línia que l’obra del dia anterior, l’associació local Batucats animarà la vesprada en el parc amb el seu “Batucada Participativa”.
Veranarte ha programat per al diumenge 21 un cuentacuentos amb la comptadora Alba Mira García qui representarà el seu “Espectacle de Contes”. L’última actuació d’aquesta edició portarà a Zoom-Zoom Teatre que proporcionarà una gran dosi d’humor amb el muntatge “Pluja de contes”, una ocasió perquè els sanvicenteros en família passen una bona estona el diumenge 28.

Comparteix

Icona de pantalla completa