Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent comença hui a abonar Xarxallibres
El departament d’Intervenció de l’Ajuntament de Sant Vicent ha donat avui llum verda al pagament de l’ajuda de 100 euros corresponents al programa Xarxalibres. L’abonament es realitza a través de domiciliació bancària. De les 3.765 sol·licituds, a partir d’avui s’abonaran les 2.643 aprovades en Junta de Govern. Les 1.097 restants, s’aprovaran en la pròxima Junta de Govern que se celebrarà el dijous d’aquesta setmana. De totes les sol·licituds, solament s’han rebuig 25. La regidora d’Educació informa que ha sigut per diferents raons, la majoria per no estar empadronats a Sant Vicent.
Begoña Monllor va reconèixer que hi ha hagut un retard en el pagament d’aquesta ajuda. “Sabem que la majoria dels municipis de la comarca ja l’han abonat, però creiem que els important és la creació d’un banc de llibres gratuïts que farà que els famílies no hagen de pagar els textos en els pròxims cursos i açò s’ha aconseguit”.
Begoña Monllor va dir que “els pares i mares ja no hauran de gastar diners a adquirir els llibres de text, als quals tindran dret fins i tot aquelles famílies que no s’han acollit a fase econòmica d’aquest programa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa