Diari La Veu del País Valencià
Primer torneig de futbol sala en El Sagrat
El Sagrat ha organitzat el seu primer torneig de futbol sala oficial amb el suport del Patronat Municipal d’Esports. En el torneig han participat xiquets de 10 a 14 anys i ha servit per a inaugurar les dues pistes de terra que ha creat l’ajuntament recentment en el barri.

L’Hèrcules Sant Vicent i el Barri Santa Isabel van ser els campions del torneig en alevins i infantils respectivament. Els altres equips participants han sigut el Futsal Alacant, Rabasa i El Sagrat. A més l’organització va voler premiar amb un trofeu a l’àrbitre sanvicentero Santiago Gutiérrez per la seua constant col·laboració en les diferents activitats esportives del municipi.

Per a Pilar Alcolea, vicepresidenta de l’associació de veïns del Sagrat, el torneig ha sigut un “èxit” ja que “aquests xicotets detalls signifiquen molt per als xiquets del barri”. Alcolea destaca que el torneig també serveix per a recordar a Juan Mora, expresident de l’associació recentment mort. “El somni de Juan sempre va ser dotar al barri d’un espai esportiu i fer coses per als xavals” afirma la vicepresidenta.

L’alcalde Jesús Villar va estar present en el torneig del que va ressaltar la importància d’aquest tipus d’activitats perquè els veïns participen en el seu barri. “És un clar exemple de com es pot revitalitzar un barri com El Sagrat a través de l’esport” apunta l’alcalde.

El regidor d’esports, el socialista José Luis Lorenzo, es va mostrar feliç per donar-li oficialitat al “futbol de tota la vida, el del carrer”. A més va recordar que va sol·licitar a Urbanisme fa mesos la requalificació d’aquesta parcel·la a sòl esportiu “perquè deixe d’estar en precari i poder consolidar-la definitivament dins de la gestió esportiva del Patronat d’Esports”.


Comparteix

Icona de pantalla completa