Diari La Veu del País Valencià
Esports rescindeix el contracte de manteniment del circuit de BMX
El Patronat Municipal d’Esports ha decidit no renovar el contracte de manteniment del circuit de BMX davant les queixes dels usuaris. Després de dos anys de treballs amb l’actual adjudicatari, Esports ha decidit no executar les pròrrogues per als pròxims dos anys.

El contracte de servei de manteniment contemplava els circuits de BMX del parc El Torrent i del parc Adolfo Suárez amb un import anual d’11.000 euros.

L’edil d’Esports, José Luis Lorenzo, reconeix que les reiterades queixes per falta de regularitat en els treballs de manteniment “han fet mossa i és el principal motiu pel qual s’ha rescindit el contracte”.

Mentrestant, el Patronat Municipal d’Esports en col·laboració amb el Club BMX Sant Vicent mantindrà en òptimes condicions el circuit mentre que es desenvolupa el nou procés licitador.

A més, el circuit del Torrent obtindrà a la fi d’any una inversió aproximada de 60.000 euros consistent en la instal·lació d’un nou sistema d’eixida d’última generació, modificació del traçat en la primera recta, sanejament de talusos amb reposició de terres i clos definitiu de tot el circuit amb un únic lloc d’accés per a millorar la seua conservació.

El circuit del Torrent, inaugurat en 1999, va anar durant els seus primers anys el millor circuit d’Espanya el ple boom del BMX. “Per a nosaltres és important tornar a apostar pel BMX” afirma el regidor socialista José Luis Lorenzo. Sant Vicent del Raspeig té una pedrera de riders de més de 60 xiquets i xiquetes, “per açò ens preocupa que els ciclistes no estiguen a gust” afirma l’edil i conclou que el seu objectiu és tenir el circuit en “perfectes condicions”.


Comparteix

Icona de pantalla completa