Diari La Veu del País Valencià
La ciutadania pot consultar en la web municipal el PMUS
Qualsevol ciutadà pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Vicent el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que actualment es troba en fase d’informació pública. L’enllaç per a accedir a aquest document és http://www.raspeig.es/uploads/inf/tomo_ii_elaboracion_del_plan.pdf.

La regidora d’Urbanisme, Mariló Jordá, ha explicat que “tenen dos mesos de termini per a realitzar les propostes i al·legacions que consideren oportunes”. També és possible de manera presencial en el Servei d’Urbanisme de l’ajuntament en horari de 9 a 14 hores. El PMUS va ser actualitzat recentment després d’una primera fase de participació pública en el qual van prendre part diferents associacions i partits polítics.

Després de la revisió, ha afirmat l’edil, s’ha decidit postergar la inclusió en el PMUS la prolongació del traçat del TRAM pels carrers Ampla de Castelar i Alacant per a arribar a l’Hospital de Sant Vicent. L’edil ha declarat que “contemplar aquesta infraestructura haguera suposat obrir un debat estèril lloc que no tenim constància que la Generalitat Valenciana tinga disponibilitat pressupostària per a escometre la inversió”.
Per aquest motiu, la Regidoria d’Urbanisme s’ha posat en contacte per escrit amb la Direcció general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Urbana “per a conèixer si entre les previsions de la Conselleria està aquesta inversió, en quins termes i quin pressupost”. L’edil ha assegurat que “estem pendents del que ens puga contestar per a l’aprovació definitiva del PMUS”.
Jordá ha recordat que l’ajuntament recolza qualsevol inversió a Sant Vicent, “quan la Generalitat estiga en disposició de realitzar la prolongació del TRAM obrirem la discussió sobre quin és el traçat més idoni per a la seua inclusió en el PMUS”. Jordá ha avançat que “si els tècnics consideren que la infraestructura ha de transcórrer per els carrers Ampla de Castelar i Alacant sotmetrem aquesta decisió a consulta ciutadana, com qualsevol altre tema important per a la ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa