Diari La Veu del País Valencià
Set espectacles en la Setmana del Teatre de Sant Vicent
L’alcalde Jesús Villar, i el Regidor de Cultura, Ramon Leyda, han presentat aquest matí la XXIV Setmana del Teatre, que se celebrarà del 17 al 25 de setembre a l’Auditori del Centre Social de Sant Vicent. Jesús Villar ha destacat l’aposta del municipi per l’esfera cultural. “Volem que Sant Vicent sigui un referent de la Cultura durant tot l’any”, va assenyalar. En la roda de premsa celebrada aquest matí, el regidor Ramon Leyda, ha afirmat que la Setmana del Teatre es basa en els criteris de varietat, accessibilitat i qualitat.
Set espectacles per a tots els públics en la Setmana del Teatre de Sant Vicent
“Varietat, perquè hem previst una programació variada, que inclou diversos gèneres, amb obres que esperem siguin del gust de totes les gents de Sant Vicent. Són espectacles de qualitat, que estan tenint molt èxit en tot el territori espanyol i, a més, són accessibles ja que l’entrada per a les actuacions és gratuïta”.
La XXIV Setmana del Teatre inclou set representacions. La primera serà aquest dissabte dia 17, a les 20 hores, amb “Parlem de Teatre”, del Grup de Teatre Raspeig. El diumenge, dia 18, a les 19 hores, “La Moguda Madrilenya”, de la companyia canària DCS Produccions. El teatre d’improvisació es posarà en escena el dilluns dia 19 amb “Records”, de Calambur Teatre. El dimecres dia 21, a les 20.30 hores, s’escenificarà un clàssic dels anys 50, “La cantant Calba”, per Teatre del Lliurament. El dijous dia 22, a les 20.30 hores, “Qui tem a Virginia Woolf”, a càrrec de Teatre Epidauro. El divendres 23, a les 20.30 hores, “Vis a vis a Hawaii”, per Bulebú Teatre i, finalment, el diumenge dia 25, a les 12 hores, “El Cristall de Aygos”, per Produccions Ryd”, dirigit a tots els públics.
Les invitacions es recullen en la Regidoria de Cultura (2ª planta de l’Ajuntament de Sant Vicent) d’11 a 14 hores o mitja hora abans de cada representació, si l’aforament no està complet.
Ramon Leyda ha explicat que la Setmana del Teatre se celebrava amb anterioritat en el mes de maig, però es va decidir traslladar-la a setembre “perquè no coincidís amb actes i presentacions de la festa de Fogueres”. A més, el canvi de dates impulsa la cooperació amb l’àmbit universitari, “ja que el curs ha començat i els universitaris té l’oportunitat de ser partícips i acudir a la Setmana del Teatre de Sant Vicent”, va assenyalar.

Comparteix

Icona de pantalla completa