Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent compra 16 ordinadors per a la Biblioteca Municipal
Els usuaris de la Biblioteca Municipal de Sant Vicent Miguel Delibes disposaran de 16 nous ordinadors abans que acabe l’any. El regidor d’Informàtica, Manuel Martínez explica que fa més de sis anys que no es renovaven les unitats. “Sabem que era imprescindible actualitzar els equips, perquè s’havien quedat obsolets i creaven dificultats als usuaris, en tenir un accés lent a Internet. Un problema que anem a resoldre totalment”. Manuel Martínez assenyala que s’han invertit 10.000 euros en l’adquisició dels nous equips informàtics.

De 9 a 20 hores, els socis de la biblioteca tenen accés gratuït als 16 ordinadors instal·lats en la sala de consulta. El correu electrònic, les xarxes socials i la visita a pàgines oficials són les cerques més habituals.

“Els ordinadors de la biblioteca s’usen per a cercar ofertes de treball, consultar el Servef, fer la declaració de la renda, per a matricular-se en cursos i tallers i altres gestions importants”, detalla Manuel Martínez, que aposta “per donar un servei de qualitat, que permeta l’accés universal de tots els veïns de Sant Vicent tant a Internet com a altres programes que precisen de l’ús de l’ordinador”.

Més de 50 persones al dia naveguen per Internet en els ordinadors de la biblioteca, majoritàriament en horari de vesprada, encara que s’han comptabilitzat jornades concretes amb més d’un centenar d’usuaris. “Una vegada instal·lats els nous ordinadors, l’accés a Internet serà ràpid i segur”, afirma Manuel Martínez.

Comparteix

Icona de pantalla completa