Diari La Veu del País Valencià
Creu Roja i Càrites reben una ajuda gràcies al reciclatge de roba usada
L’alcalde Jesús Villar; la regidora d’Infraestructures i Serveis Públics, Mariló Jordá; i l’edil de Benestar Social, David Navarro han lliurat aquest matí una ajuda econòmica de 2.300 euros a les entitats Càrites i Creu Roja que es divideixen a parts iguals.

Aquest muntant correspon a la recollida de roba usada a càrrec de l’empresa Texlimca, que realitza la donació, durant el primer semestre d’aquest any.

L’ajuntament va autoritzar a l’empresa a instal·lar contenidors per al reciclatge de material tèxtil, actualment hi ha 24 distribuïts per tot el municipi, a canvi de lliurar a aquestes associacions una quantitat de diners per cada quilo net de roba arreplegat.

En aquest acte han estat presents el responsable de la mercantil a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Aranda; i representants d’ambdues organitzacions humanitàries. Villar ha elogiat el caràcter solidari dels sanvicenteros, mentre que Jordá ha recordat que el reciclatge reporta beneficis socials per a Sant Vicent així com menors costos en l’abocament de residus orgànics.

Per la seua banda, Navarro ha destacat que aquestes accions repercuteixen en benefici de la sostenibilitat social i ambiental.

Comparteix

Icona de pantalla completa