Diari La Veu del País Valencià
S’amplien els premis empresarials de Sant Vicent
La Regidoria de Comerç i Desenvolupament Local organitza per a aquest dissabte dia 15 d’octubre la gala en la qual es lliuraran els I Premis Empresarials. L’edil responsable de l’àrea, Asunción París, destaca com a novetat en aquest certamen la inclusió de les empreses i del sector de l’hostaleria de Sant Vicent, “perquè la seva activitat és tan important com la del comerç”. L’edil ha dit que l’objectiu d’aquest concurs és “promoure i posar en valor als quals són el motor del desenvolupament econòmic del municipi”.
Comerç amplia els premis empresarials al sector de l’hostaleria i a les empreses de Sant Vicent
Aquest concurs pren el relleu dels Premis al Comerç que se celebraven amb anterioritat i que deixaven sense reconeixement al sector de l’hostaleria i als empresaris de Sant Vicent.
La regidor ha anunciat que en l’esdeveniment, que començarà a les 20 hores al parc Juan XXIII, es farà públic la fallada del jurat per lliurar posteriorment els premis en les categories “Proximitat”, “Emprèn”, “Plata”, “Innova”, “Sostenible” i “Coneix”. Els guanyadors de cadascuna rebran 500 euros, sent la dotació total de 3.000 euros. També es concediran esments honorífics, sense gratificació econòmica, als qui van presentar la seva candidatura “Al millor de l’any”, “Al relleu generacional” i a el “Actiu en xarxes socials”. “Volem reconèixer el treball i l’esforç que realitzen dia a dia, sobretot en aquests últims anys tan difícils a causa de la crisi econòmica”, ha explicat.
Repartiran els premis i reconeixements l’alcalde Jesús Villar; la regidor de Desenvolupament Local, Asunción París; i els presidents de l’Associació d’Empresaris de Polígons Industrials, Juan Gran; de l’Associació de Hosteleros de Sant Vicent, José Antonio López; i de Comerç Associat, Ignacio Berenguer.
Asunción París ha afegit que s’ha valorat de les candidatures “la creativitat, la capacitat d’innovació, el respecte al medi ambient, l’ús de les noves tecnologies per gestionar la seva marca, la visibilitat que donen a Sant Vicent a través de l’activitat, entre altres criteris”.

Comparteix

Icona de pantalla completa