Diari La Veu del País Valencià
Celebrada la Trobada d’Associacions per la Igualtat de Sant Vicent
Amb la col·laboració de la Regidoria d’Integració i Igualtat, ahir a la vesprada es va celebrar en el Centre Social la primera Trobada d’Associacions per la Igualtat. Organitzat pel Departament d’Igualtat de la Diputació d’Alacant, van acudir una trentena de persones pertanyents a associacions de dones, educatives, culturals i d’atenció a la diversitat funcional, interessades a treballar en l’àmbit de la igualtat de gènere.

Es va informar als presents que aquest àrea de la Diputació subvenciona projectes referits a la violència de gènere, l’apoderament de les dones, l’empleabilidad de dones en risc d’exclusió social o la coeducació. Es va animar a les associacions a realitzar les seues propostes, se’ls va explicar la metodologia que han de seguir per a la seua presentació i quins requisits han de complir per a rebre les ajudes.

En l’última part de la reunió es va generar un debat en el qual es van identificar com a aspectes a millorar la comunicació entre els col·lectius de Sant Vicent per a facilitar la cooperació en l’organització d’activitats en aquesta matèria.

Comparteix

Icona de pantalla completa