Diari La Veu del País Valencià
L’esport ucraïnès es fixa en Sant Vicent
Una delegació del Ministeri d’Esports Olímpics d’Ucraïna, visita les instal·lacions esportives i les opcions d’allotjament de Sant Vicent del Raspeig, com a destinació per a les seves concentracions amb les seves federacions de ciclisme, rem, futbol i rugbi.
L’esport ucraïnès es fixa a Sant Vicent
Sant Vicent del Raspeig és un “municipi atractiu per a esportistes d’altres països”, ha explicat l’alcalde del municipi, Jesús Villar, “perquè no només tenim amb un clima envejable, sinó que a més, el municipi compta amb excel·lents comunicacions i ofereix un agradable entorn per a la pràctica de l’esport.”
Potenciar el turisme esportiu és una de les apostes del Patronat Municipal d’Esports i, en aquest sentit, el nom de Sant Vicent del Raspeig ha arribat fins a Ucraïna, i una delegació olímpica, encapçalada pel delegat del Ministeri d’Esports Olímpics del país, Oleg Molchanov, ha visitat la localitat per conèixer, de primera mà, les instal·lacions esportives del municipi i s’ha allotjat en la Vila Universitària.
El regidor d’Esports, José Luis Lorenzo, ho ha tingut clar des de l’inici de la seva gestió. “Sant Vicent es va diferenciar, ja al segle XVII, com a lloc estratègic i d’encreuament de camins. En l’actualitat el nostre municipi posseeix un potencial de valor incalculable pel que fa al turisme esportiu”, ha explicat, “ens correspon a nosaltres aprofitar aquest potencial i convertir-nos en referent nacional.”
Aquesta delegació ucraïnesa no és la primera que posa la vista en el potencial del municipi. Al llarg de l’últim any han triat Sant Vicent del Raspeig per a les seves concentracions i entrenaments esportius diversos equips d’Egipte, Holanda o Argentina, entre altres països, per a la pràctica d’esports com a bàsquet, hoquei, futbol sala o rugbi.
“El turisme esportiu genera un flux econòmic molt interessant”, assegura l’alcalde, Jesús Villar, “i associa la percepció que es té del nostre municipi a una imatge jove, agradable, confortable, la qual cosa anés de les nostres fronteres és la millor publicitat.”

Comparteix

Icona de pantalla completa