Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent obri una convocatòria per a l’adquisició de lots nadalencs
L’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha obert la convocatòria pública perquè les empreses interessades presenten les seues propostes per a l’adquisició dels lots de Nadal per a enguany. La previsió és la compra, a través d’un contracte menor, d’entre 340 i 355 lots de productes nadalencs.
Els interessats han de presentar un pressupost en el qual conste clarament el contingut del lot especificant els productes, les unitats, el pes i les qualitats. També ha de reflectir-se la valoració econòmica per a una quantitat de 355 lots, amb un topall màxim de 50,70 euros per unitat.
Es podran presentar ofertes fins al dia 16 de novembre a les 13 hores, sense possibilitat de prorrogar el termini. Per a obtenir més informació cal dirigir-se al Servei de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Vicent. Es pot realitzar la petició de participació de forma presencial, a través del correu electrònic [email protected].
Les condicones de contracte apareixen especificades en la següent adreça de la web municipal: http://www.raspeig.es/perfil-contratante/ver/contratacion-menor-de-suministro-de-lotes-navidenos-para-el-personal-municipal-anualidad-2016/


Comparteix

Icona de pantalla completa