Diari La Veu del País Valencià
Concurs contra la violència de gènere a Sant Vicent
Els joves entre 12 i 18 anys empadronats a Sant Vicent estan cridats a participar en l’II Concurs de Microrrelatos, Videos, Fotografia i Eslògans, que convoca la Regidoria d’Integració i Igualtat. El regidor de l’àrea, David Navarro ha explicat que és una convocatòria que s’organitza amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que es commemora el 25 de novembre. “Convidem a tots els joves del municipìo al fet que proposen les seues idees i les seues iniciatives per a sensibilitzar a tota la societat sobre aquesta xacra, que desgraciadament segueix ocorrent en l’actualitat”, ha ressaltat.
David Navarro ha assenyalat que, a través de la creació artística amb formats usats habitualment pels adolescents, es vol “fomentar i promoure valors i actituds per al respecte i la igualtat entre homes i dones”.
El concurs consta de quatre categories on cada persona podrà participar en una o vàries: Microrrelatos contra la Violència de Gènere, Videos d’1 minut contra la Violència de Gènere, Fotografies contra la Violència de Gènere i Eslògans contra la Violència de Gènere. El jurat valorarà l’originalitat dels treballs, que el missatge es transmeta fàcilment i que tinga capacitat d’impacte social i educatiu.
El regidor ha afirmat que cada modalitat tindrà un guanyador que serà premiat amb una tablet. El termini per a presentar les obres és fins al 21 de novembre, inclusivament. El lliurament de premis tindrà lloc el 24 de novembre en la Sala de Projectes situada en els baixos de l’ajuntament.
Les bases del concurs es facilitaran en la Regidoria d’Integració i Igualtat, situada en la segona planta de l’ajuntament, i es poden consultar en la pàgina web municipal en el següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa