Diari La Veu del País Valencià
Curs per a millorar la gestió de les associacions
La Regidoria de Participació Ciutadana ha programat per al 23 i 24 de novembre el Curs Bàsic sobre Gestió d’Associacions. L’edil responsable de l’àrea, Manuel Martínez, ha dit que “d’una forma pràctica i participativa es posarà a la disposició de les associacions i entitats del municipi els recursos necessaris perquè desenvolupen la seua labor en les millors condicions possibles”. La inscripció ja està oberta, és gratuïta i necessària per a assistir al curs. Els interessats poden apuntara cridant al telèfon 965 675 065 o enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected], en el qual ha de constar el nom, cognoms i telèfon de contacte.
Martínez ha explicat que “continuem treballant amb l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu del poble i donar resposta a les necessitats que ens traslladen els col·lectius veïnals”. En aquesta acció formativa es tractaran aspectes com la legislació aplicable a les associacions; els estatuts i reglament de règim intern; els òrgans de govern; les obligacions laborals, fiscals i comptables; els tràmits administratius que ha d’abordar l’associació; la gestió de pressupostos; i la petició de subvencions. També es donarà informació sobre la gestió de les associacions esportives.
Les classes es donaran en la primera planta del Mercat Municipal (accés per carrer Domínguez Margarit, 12), de 19 a 21 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa