Diari La Veu del País Valencià
Black Friday a Sant Vicent del Raspeig
La Regidoria de Comerç impulsarà les compres en les tendes de Sant Vicent amb la campanya comercial Black Friday que tindrà lloc el divendres 25 de novembre. La regidor responsable de l’àrea, Asunción París, ha dit que “oferiran rebaixes, descomptes i promocions exclusives per a aqueix dia”. “Els veïns i visitants tindran una gran varietat d’establiments comercials on triar en tot el municipi”.
Asunción París anima a tots els sanvicenteros al fet que isquen de compres aqueix dia. “Volem que es convertisca en un referent comercial en el municipi”. “És una magnífica oportunitat per a aconseguir els regals nadalencs a preus avantatjosos”, ha manifestat l’edil.
Per a facilitar la identificació dels comerços que participen en el Black Friday, la regidoria està repartint entre els comerciants distintius de vinil perquè els fixen en els aparadors. “Comptem amb 800 unitats perquè tots els comerços de Sant Vicent s’unisquen a aquesta promoció”. Els establiments interessats poden arreplegar-los fins al mateix divendres 25 en la Regidoria de Comerç situada en l’avinguda Primer de Maig.

París ha destacat la col·laboració dels diferents col·lectius de comerciants en la difusió de la campanya repartint entre els seus associats aquestes senyalitzacions. L’edil ha declarat que durant aquests dies són molts els propietaris d’establiments els que estan arreplegant-los de la regidoria. “Pensem que va a tenir èxit i que pot ser un bon peu per a la campanya de Nadal”, ha conclòs l’edil.


Comparteix

Icona de pantalla completa