Diari La Veu del País Valencià
Aprovades les subvencions per a les entitats culturals de Sant Vicent
El regidor de Cultura, Ramon Leyda, ha indicat que les entitats culturals de Sant Vicent començaran a percebre les ajudes municipals en breu. Aquest matí s’ha aprovat en la Junta de Govern Local la convocatòria d’ajuda, que ascendeix a 27.800 euros. Ramon Leyda ha ressaltat que s’ha seguit un procés minuciós i detallat tant d’estudi dels estatuts de les entitats culturals com dels projectes presentats. “L’àrea de Cultura ha seguit un treball de coordinació i cooperació amb Secretaria i Intervenció durant aquests mesos per presentar una proposta de subvencions actualitzada i transparent”, ha assenyalat Ramon Leyda, que ha detallat que aquestes ajudes subvencionen projectes concrets d’activitats, no despeses corrents de funcionament.
Aprovades les subvencions per a les entitats culturals de Sant Vicent per valor de 27.800 euros

“Sabem que les entitats culturals han estat expectantes sobre aquesta concessió, però l’obligació de la Regidoria de Cultura és seguir els passos que marca l’administració i la Llei estatal de Subvencions”, ha afirmat el regidor, que ha agraït a les associacions la seva paciència durant aquest temps.

Les entitats sanvicenteras que han obtingut subvenció són: Cercle d’Estudis ‘Sequet però Sanet’; Unió de Comparses de Moros i Cristians ‘Ber Llargues’; Associació cultural ‘Ball i Art’; Federació de Fogueres i Barraques; Associació Cívica per la Normalització del Valencià; Banda de cornetes i tambors ‘Costablanca’; Associació de Dones Bolilleras; Associació Cultural de Dones ‘Sant Vicent Ferrer’; Associació de Nens i Joves amb Discapacitat (CAMINA); Junta Major de Confraries i Germanors; Confraria La nostra Senyora Verge del Carmen; Associació de Veïns Villamontes; així com set fogueres del municipi i un projecte nominal a càrrec de David Valero, l’únic presentat a títol individual.

El termini extraordinari per presentar la documentació que justifiqui el projecte d’activitats s’ha ampliat fins al dia 30 de novembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa