Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent del Raspeig potenciarà les vendes amb una campanya de Nadal
L’alcalde Jesús Villar i la regidora de Festes, Comerç i Turisme, Asunción París, han presentat aquest matí la campanya de Nadal que té com a lema “Enguany torna a comprar a casa per Nadal”. Jesús Villar ha dit que l’objectiu és que els veïns i visitants tinguen a Sant Vicent com a primera opció per a fer les seues compres”. Asunción París ha destacat que “per a aconseguir potenciar les vendes és necessari implicar a comerciants i hosteleros en la millora de l’atractiu dels seus negocis i dels carrers on se situen”.
Per a açò, la Regidoria de Comerç i Turisme ha engegat iniciatives innovadores com la convocatòria de dos nous concursos. A més del tradicional Certamen d’Escaparatismo per als comerciants, enguany s’ha creat un per a premiar a les cafeteries, bars i restaurants millor adornades amb motius nadalencs i un altre per a triar el millor carrer engalanat. “Volem que conjuminen esforços perquè decoren els carrers, les facen més atractives i milloren les seues vendes”.
París ha precisat que s’ha previst una dotació de 2.500 euros en premis per als tres certàmens. Per a la modalitat de “Escaparatismo nadalenc”, el primer classificat aconseguirà 500 euros, el segon 300 i el tercer 200. Per a la categoria de “Establiments hosteleros”, el guanyador es portarà 500 euros, 300 el segon i 200 el tercer. El carrer millor engalanat aconseguirà un premi únic de 500 euros. Com l’any passat, es convoca un Premi especial de Facebook. No comptarà amb recompensa en metàl·lic, ja que el guanyador disposarà d’una campanya publicitària d’un mes de durada, patrocinada per l’empresa CYMA Comunicació.
Asunción París ha precisat que per a realçar l’aspecte de les vies comercials del municipi, s’amplia la il·luminació especial als carrers Major, Domínguez Margarit, Villafranqueza, Parc Sant Vicent i Pi i Margall. A totes elles cal afegir les que tradicionalment s’il·luminen en dates nadalenques com a Doctor Fleming, Ampla de Castelar, Alacant i l’avinguda de la Llibertat.
A més, la regidoria farà un esforç promocional amb el repartiment de 20.000 borses amb el logotip de la campanya en els comerços participants, es fixaran 800 cartells i es farà publicitat en els mitjans de comunicació i diferents suports publicitaris.
Mercat de Nadal
El Mercat de Nadal, com en 2015, es podrà visitar en el carrer Major, en la plaça del Pilar i en la José Ramón García Antón. S’ha repetit la mateixa ubicació perquè l’acolliment va ser positiu i es va aconseguir “dinamitzar i revitalitzar el teixit comercial d’aquesta zona”. La inauguració està prevista per al dissabte 3 de desembre i romandrà fins al dimarts 6.
Asunción París ha afirmat que els qui visiten el Mercat de Nadal trobaran llocs dedicats a la venda de productes i articles nadalencs, a més de regals, artesania, dolces i una oferta gastronòmica variada.
Nova ubicació del Pessebre Municipal
París ha anunciat que una altra de les novetats és que el Pessebre Municipal se situarà per primera vegada en la plaça de la Comunitat Valenciana. Un altre fet nou és que l’Associació de Belenistas del Barri Santa Isabel ha sigut l’encarregada de dissenyar i confeccionar el naixement. Serà inaugurat el divendres 2 de desembre al costat de l’enllumenat especial de festes. A més, aquest col·lectiu protagonitzarà una exposició que podrà ser visitada en la Sala d’Exposicions del Centre Social entre el 16 i 23 de desembre.
Seguint amb els actes festius, el dia 31 de desembre la regidoria celebrarà el comiat de l’any en la plaça d’Espanya, entre les 23 hores i les 4:30 hores.
Els xiquets podran lliurar les cartes als Reis Mags en l’Arribada del Carter Real el 4 de gener. El recorregut començarà a les 18 hores en la plaça de la Santa Faç i transcorrerà per l’avinguda de la Llibertat per a finalitzar en la plaça d’Espanya.
Respecte de la Cavalcada dels Reis Mags, el 5 de gener, es rebrà a Gaspar, Melchor i Baltasar en estadi de futbol de la Ciutat Esportiva a les 18 hores. Posteriorment, la comitiva transcorrerà per la calle Doctor Fleming, avinguda de la Llibertat i la plaça d’Espanya, on Melchor, Gaspar i Baltasar lliuraran els joguets als xiquets.
Actes culturals per al Nadal
París ha asseverat que s’han previst activitats de caràcter cultural que complementaran l’oferta. La programació inclou Teatre de Nadal, el 6 de desembre; Musical de Nadal, el 23 de desembre; el concert de Nadal de la Societat Musical L’Esperança i la Massa Coral L’Aurora, el 23 de desembre; i el també concert de Nadal de l’Orquestra Simfònica Acadèmica de Sant Vicent (OSASV), el 30 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa