Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent celebra un concurs d’aparadorisme
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Vicent ha ampliat el termini fins al dimecres 14 de desembre, a les 14 hores, perquè comerciants i hostelers sol·liciten la seua participació en el Concurs d’Aparadorisme nadalenc”, en el d’ambientació nadalenca en Establiments hostelers i en el de Carrers engalanats. “Amb açò es pretén facilitar la implicació del major nombre d’establiments possible”, ha dit la regidor responsable de l’àrea, Asunción París.
També s’ha allargat fins al dilluns 19 de desembre, a les 14 hores, la data límit perquè els ciutadans puguen votar en el Premi Especial de Facebook, ha explicat l’edil.
Asunción París ha destacat que enguany la regidoria ha fet un notable esforç per a promoure la participació de comerciants i hostelers amb nous certàmens i més premis. Així, s’ha passat d’un sol concurs a tres i d’una dotació econòmica de 1.000 euros en recompenses per als guanyadors a 2.500.
D’aquesta forma, per a la modalitat d’Aparadorisme nadalenc, el primer classificat aconseguirà 500 euros, el segon 300 i el tercer 200. Per a la categoria d’Establiments hostelers, el guanyador s’endurà 500 euros, 300 el segon i 200 el tercer. El carrer millor engalanat aconseguirà un premi únic de 500 euros.
El Premi especial de Facebook no comptarà amb gratificació en metàl·lic, encara que el guanyador es beneficiarà d’una campanya publicitària d’un mes de durada, patrocinada per l’empresa CYMA Comunicació.
Els certàmens s’emmarquen dins de la campanya destinada a impulsar i potenciar les compres a Sant Vicent durant el Nadal. Asunción París ha precisat que s’està realitzant un gran esforç per a promocionar al comerç local, ambientant els principals carrers comercials del municipi amb enllumenat especial, a més de realitzar diverses accions publicitàries.

Comparteix

Icona de pantalla completa